Klacht: Lange wachttijd bij abonnement opzeggen bij Ziggo

op 23 januari 2014 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik belde ziggo op om mijn abonnementvorm te wijzigen (van tv, internet, telefoon naar tv en internet). Als eerst werd ik redelijk snel geholpen, binnen een minuut (afdeling storing/wijzigen), maar omdat ik afdeling “opzeggen” spreken moest, werd ik naar andere telefoon verwezen en daar moest ik bijna 15 minuten wachten om geholpen te worden. Aan de telefoon(tijdens wachten) werd ik ook niet verteld hoe veel wachtende voor mij is of hoe lang het nog gaat duren.
Naar mij mening doen ze dit opzettelijk om mensen te onmoedigen en ophangen voordat ze geholpen worden.

Gewenste Oplossing:

Ik bleef wachten, als dit niet geholpen was zou ik online bij ziggo klacht indienen en daar abonnementsvorm wijzigen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ikwilgeengebruikernaam