Klacht: Korting gemist

op 05 juni 2017 over MediaMarkt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zondag een macbook gekocht voor 1300 euro bij de media markt in Breda. Kom ik er maandagochtend achter dat je bij de mediamarkt in bergen op zoom bij iedere 100 euro een cadeaubon krijgt van 10 euro. Ik woon in Roosendaal dus als ik dit had geweten was ik natuurlijk gewoon naar bergen op zoom gereden, want qua afstand maakt het niet uit. ik heb gebeld naar de media markt in bergen op zoom, maar ze konden niks voor mij doen. Loop ik hier 130 euro mis, doordat er bij dezelfde winkel, maar een andere vestiging wel een promotie is (waar ik niks van af wist) en bij de andere niet.

Gewenste Oplossing:

Als ik alsnog die 130 euro heb ontvangen aan cadeaubonnen. Of evt een andere compensatie heb gekregen waar ik mee kan leven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MediaMarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MediaMarkt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Thomasboy321