Klacht: Pakket nooit ontvangen, webshop niet bereikbaar en Klarna doet helemaal niks

Yessie2003 op 12 november 2022 over Klarna in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de tweede keer dien ik een klacht in.
Ik vind het schandalig dat jullie steeds zeggen dat ik moet betalen.
Mijn pakket is nooit aangekomen, de webshop heeft op mijn mail met de koop van ontbinding gereageerd met wat ze steeds mail en dat is dat er een afleveringsbewijs is. Verder reageren ze nergens op. Ook DHL zegt niks te kunnen doen zonder de webshop Famore Fashion. Maar die reageerd niet tot nauwelijks. En als ze reageren, is het met het antwoord dat er een ontvangstbevestiging is. Maar het pakket is nooit geleverd. Mijn handtekening staat nergens voor ontvangst en ik was die dag niet thuis. Bij de buren is het ook nergens geleverd. Het pakket is dus zoek.

Ik heb al tig keer gemaild naar de webshop en 2 keer een mail teruggekregen met de mededeling dat er een afleveringsbewijs is.

Ook heb ik al tig keer naar Klarna gemaild, maar ook Klarna reageerd amper. Het enigste wat Klarna terug mailt is dat ze onderzoek hebben gedaan (wat ze helemaal niet doen) en verwijzen mij steeds terug naar het afleveringsbewijs. Klarna vraagt niet eens om extra informatie. Dat stuur ik zelf maar zoveel mogelijk, maar ook daar reageerd Klarna niet op.

Het probleem ligt niet bij het afleverings bewijs, het ligt bij de bezorging van DHL. En die kunnen niks als de webshop geen opdracht geeft aan DHL. En dat doet de webshop niet, want de webshop reageerd niet!!
De klantenservice van Klarna en het onderzoeksteam komt niet met een oplossing. Ze schuiven alles steeds af.

Met de vorige klacht heeft Klarna ook niks gedaan nadat ik de klacht via de chat had doorgestuurd. Klarna zet dan de factuur op pauze en vervolgens doen ze niks en komen ze een maand later weer met hetzelfde antwoord. Het afleveringsbewijs is er dus ik moet betalen.

Ik vind dit belachelijk!!!!!

Ik heb alle mails die ik naar de webshop heb gestuurd, doorgemaild inclusief het antwoord van Famore Fashion naar Klarna. Maar er wordt niks gedaan. Ik ben het kots beu. Ik vind dit totaal niet terrecht. Door de hoge energie rekening kan ik nu niet eens het bedrag betalen.

Ik doe er alles aan om te bewijzen dat ik het pakket niet ontvangen heb. De koop van ontbinding is een geldig bewijs van het niet te hoeven betalen. Dat heeft het juridisch loket bevestigd en toch moet ik betalen. Belachelijk!!!!

Klarna wil dat ik betaal en dat ik later mijn geld terug krijg. Een webshop die niet bereikbaar is voor een oplossing en voor een nornaal antwoord, krijg ik echt nooit dat geld nog terug.

Ik eis nu echt na meer dan een half jaar dat Klarna dit echt eens gaan oplossen. Het is niet mijn verantwoordelijkheid.

En stuur me niet weer naar de klantenservice van Klarna, want die doen niks en staan mij ook niet normaal te woord. Dat is gebleken. Want ik ben nog geen steek verder.
Ik ga rechtsbijstand inschakelen als dit nu weer niet opgelost wordt.

Ik ben het echt heel erg zat. Wat een bedrijf zeg. LOS HET OP!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Dat de factuur nu eindelijk eens te niet wordt gedaan en ik niet hoeft te betalen. Want dit is niet rechtvaardig en heel erg belachelijk. Ik ben de dupe en sta met mijn rug tegen de muur.
De koop van ontbinding heeft de webshop, ze hebben hem gelezen en belachelijk beantwoord met hun afleveringsbewijs. Ook Klarna heeft die mail ontvangen van mij.

Zorg dat de ellende nu eens voorbij is door mij niet te laten betalen voor iets wat ik nooit ontvangen heb. Voor de duidelijkheid, ik sta in mijn recht!!!
NOGMAALS LOS HET OP!!!

Reactie van de melder van de klacht Yessie2003

10 maanden geleden - Het gaat om factuur 13877 Famore Fashion.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Klarna in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Klarna een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Klarna

Heeft op 15 november 2022 om 10:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Yessie2003,

Dank voor jouw geplaatste reactie.

Het hele relaas valt natuurlijk enorm te betreuren! Het is dan ook zeer begrijpelijk dat na 6 maanden een oplossing aangeboden mag worden!

Omdat je aangeeft dat contact opnemen met de Klantenservice niet tot het gewenste resultaat leidt. Heb je de mogelijkheid om dit onderwerp te laten beoordelen door onze consumentenombudsman. Indien gewenst (wel te adviseren) kan dit verzoek worden geplaatst via deze link: www.klarna.com/nl/feedback-en-klachten/

Vermeld hierbij de betalingsomschrijving die vermeld staat op de Klarna factuur, het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst en eventueel de tekst die je hebt meegestuurd in Klacht.nl (deze geeft namelijk een keurige omschrijving weer van de actuele situatie). Van deze consumentenombudsman mag je dan een berichtgeving terug verwachten via e-mail wanneer meer duidelijkheid / oplossing voorhanden is.

Ik vertrouw erop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en een fijne dinsdag toegewenst,

Met uiterst vriendelijke groeten,
Patrick.

Alle klachten die gemeld zijn door Yessie2003