Klacht: Klacht alles in 1 pakket, internet werkt niet.

op 25 januari 2014 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben onlangs overgegaan naar Ziggo alles in 1 pakket.Nu alles is geïnstalleerd werkt het internet niet/nauwelijks. Het signaal is te zwak. We hebben meerdere keren gebeld en dan moet we bepaalde handelingen doen, maar dit helpt allemaal niks. Op de bovenverdieping ontvangen we helemaal geen signaal. Grote ergernis allemaal.Je moet constant (10 x in 5 min.)opnieuw verbinden e.d.

Gewenste Oplossing:

Ziggo is aan mij verplicht om een goed product te leveren!!
Ik ben pas tevreden als ik door het hele huis internet heb, ook als er 5 laptoppen tegelijk aan het werk zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door verdon6264