Klacht: Loze beloftes en ondeskundig personeel.

Leandra Heeren op 20 oktober 2020 over Keuken Kampioen in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27 oktober 2018 hebben wij bij Anthony in Keukenkampioen Alexandrium een keuken gekocht. Na een lang gesprek waar wij onze specifieke wens voor een kast waar de deur wegschuift hadden uitgelegd hebben wij een aankoopovereenkomst getekend met de belofte dat die kast zoals we willen zou kunnen worden gemaakt. Deze verkoper heeft zelfs nog gebeld (niet waar wij bij zaten) met iemand om te vragen of dat kon. Toen we dat helder hadden zijn we gaan onderhandelen over de prijs en daar hebben zijn we overeengekomen.

Deze verkoper Anthony heeft ons niets verteld over extra kosten en ook niet over een aanbetaling. Na een jaar kregen wij het verzoek de keuken aan te betalen maar daar had hij niets over gezegd.. na veel heen en weer mailverkeer met Marieke Rekkers waar wij op onze plichten werden gewezen hebben we de aanbetaling gedaan want die keuken willen we toch… Alleen was er geen vertrouwen meer in deze verkoper dus zijn we op ons verzoek doorgestuurd naar een ander filiaal (reeuwijk) en daar gesproken met verkoper nummer 2. (volgens ons frank?)

Die kwam achter een aantal fouten in het ontwerp en dat hebben we in dat gesprek gecorrigeerd en ook toen hebben we weer verteld over de speciale kast die we willen. Er werd verteld dat dit kon en en werd met geen woord gerept over de extra kosten. Hij zou onze plannen zoals besproken later uitwerken en naar ons toesturen. Dit is nooit ontvangen. En andere collega’s kunnen er niets over terug vinden.

Nu is het termijn van 2 jaar bijna verstreken en werden we gebeld door verkoper nummer 3 (Wilco uit Reeuwijk) hoe we het gingen doen met de keuken. Helaas zit het bouwproces van ons nieuwe huis tegen maar de keuken willen we graag dus hebben we een afspraak gemaakt om de keuken definitief af te spreken. Alleen in dit gesprek met Wilco werd ons verteld dat de speciale kast niet kan. Dit is onmogelijk om te maken!

Wij zijn hevig teleurgesteld over deze gang van zaken want de keuken hebben wij gekocht met de belofte dat deze kast gemaakt kon worden. Hij heeft uiteindelijk een alternatief aangeboden maar dit kost 14.000,- EUR meer. Hier gaan wij niet mee akkoord. Wij willen niet betalen voor de fout van Antony en verkoper 2 die ons dus niet goed hebben voorgelicht en het ook niet goed omschreven hebben wat nu dus blijkt! Als dit 2 jaar geleden tegen ons was gezegd dan hadden wij niet getekend voor de keuken. Wij gingen met deze specifieke vraag naar de keukenkampioen om te kijken of het mogelijk was. Als er toen deskundig naar was gekeken of desnoods was gezegd dat moeten we eerst uitzoeken dan was deze ellende niet gebeurd.

Gewenste Oplossing:

Wij willen de keuken MET de speciale kast VOOR de afgesproken prijs of we willen deze keuken niet. Maar we gaan niet de annuleringskosten ook nog eens betalen en dan willen we de aanbetaling terug zodat wij kunnen kijken naar iets anders. Onze deadline van 27 oktober verstrijkt zo meteen en dan zijn we nog eens 10% extra kosten kwijt.. We zien graag een oplossing vanuit de Keukenkampioen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Keuken Kampioen over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Keuken Kampioen in behandeling genomen

Bericht van Keuken Kampioen

2 jaren geleden - Beste mevrouw Heeren, Ik kan me voorstellen dat u dit als heel vervelend ervaart. Uw klacht heb ik opgepakt en ik ga ervoor zorgen dat er hierover nogmaals contact met u opgenomen wordt om dit met u te bespreken! Met vriendelijke groet, Twan Kok- Keuken Kampioen

Reactie van de melder van de klacht Leandra Heeren

2 jaren geleden - Beste twan, Zou u alsjeblieft contact op willen nemen of iemand Anders van directie behalve managers etc die van keukenkampioen Reeuwijk zijn. Ze bieden namelijk geen oplossing maar maken ons voor leugenaars uit! Ik neem aan dat jullie zo niet met klanten willen omgaan... Groet Leandra

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Keuken Kampioen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Keuken Kampioen

Heeft op 26 oktober 2020 om 12:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Heeren,

Inmiddels heb ik vanuit ons filiaal in Reeuwijk begrepen dat u daar afgelopen vrijdag een goed gesprek heeft gehad. Hierbij is uw klacht nogmaals uitgebreid met u besproken en is er in overleg met u, en naar tevredenheid van u, een nieuwe opdracht ondertekend. Goed om dat te kunnen vernemen.

Met vriendelijke groet,

Twan Kok- Keuken Kampioen

Alle klachten die gemeld zijn door Leandra Heeren