Klacht: Jaarafrekening is ERG hoog

op 26 september 2016 over Essent in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben sinds 2015 overgestapt van Nuon naar Essent en afgelopen maand heb ik mijn eerste jaar afrekening gekregen waarin staat dat ik 1600 euro moet bijbetalen. Ik heb zoiets nog NOOIT meegemaakt. Ik heb meerder malen contact gehad met Essent welk volgens hun allemaal lijkt te kloppen. Ik heb afgelopen jaar opeens 1500 kW meer verbruikt volgens hun gegevens vergeleken dan de jaren ervoor. En ik heb geen extra apparaten o.i.d. aangeschaft die dit kan veroorzaken. Wat zijn opties hier? Dit kan niet goed zijn en ik weet dat niet goed is! Graag uw advies hieromtrent, alvast bedankt.
Gr. Erkan Atar
Amsterdam

Gewenste Oplossing:

Wanneer een passend advies en/of oplossing is gevonden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Essent over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Essent in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Essent een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Essent

Heeft op 26 september 2016 om 16:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Jammer om te horen dat u een hoge jaarafrekening ontvangen hebt met een hoger verbruik dan normaal.
Vanmiddag heeft u mijn collega gesproken die uw klacht in behandeling heeft. Hij gaat uw klacht en situatie verder met u bespreken om tot een goede oplossing te komen.

Met vriendelijke groet,

Ron
Essent Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door eatar