Klachten over internet-bikes.com

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over internet-bikes.com in de categorie Internetshops - Fietsen. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Nog 34 klachten nodig voor een plaats in de categorie Internetshops - Fietsen

100%
16 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
16 klachten opgelost
6.0 /10
15 stemmen
15

Tijdslijn

Een kinderfiets besteld voor de 3e verjaardag van mijn dochter. Gisteravond laat enthousiast fiets in elkaar gezet en ingepakt, zodat ze vanochtend haar fiets op haar verjaardag kon gebruiken meteen. Wat ziet mijn vriend vandaag als ons meisje het open... Lees meer

Mijn bestelling werd zogezegd afgeleverd gisteren, terwijl ik thuis zat te wachten, status online staat ook als 'afgeleverd' maar ik heb m'n pakje niet. Bpost (belgisch postbedrijf) noch DHL kunnen mij helpen en raden aan contact op te nemen met... Lees meer