Klacht: informatie over route via Parijs

op 06 juni 2018 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als grootste toeristen organisatie, mag je toch verwachten dat je als lid geholpen wordt bij een informatie vraag over de GPS gegevens van de ingang, zowel aan de N- als aan de Z-zijde, van de 20 km lange tunnel onder Parijs. Verschillend malen vragen heeft geen antwoord opgeleverd.

Gewenste Oplossing:

Het antwoord zal duidelijk zijn, verstrek deze gegevens of laat me weten waar ik ze kan vinden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roelof Zweers