Klacht: Ik word maar niet aangesloten.

op 31 augustus 2015 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week heb ik naar Hollands Nieuwe gebeld i.v.m. aansluiting. Alle openstaande betalingen zijn betaald. Maar ik ben nog steeds afgesloten. Er bleek een storing in het systeem te zijn. Ik zou binnen 2 dagen een mail krijgen dat ik weer aangesloten zou zijn. Maar tot nu toe heeft ben ik nog steeds afgesproken.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer aangesloten ben. En dat ik ruim de helft van een maand niet hoef te betalen. Ik maar betalen maar ik krijg er geen dienst voor terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hollandsnieuwe in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Nala89