Klachten over i-Mania.nl

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over i-Mania.nl in de categorie Internetshops - Elektronica. Bovenaan deze pagina staat het... Lees meer >

66% van alle klachten opgelost. Nog 44 klachten nodig voor een plaats in de categorie Internetshops - Elektronica

66%
6 klachten gemeld
0 openstaande klachten
2 klachten in behandeling
4 klachten opgelost
8.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

order niet onjtvangen!!!

Klacht van op 02 oktober 2018 over i-Mania.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

iPhone x scherm gekocht en dik betaald 180 via visaNooit een scherm aan gehad!!!!Post zegt van wel, maar heb nooit ergens voor getekend of wat dan ook.Ontzettend boos, dat begrijpt !!!!! Duurt weken voor onderzoek afgelopen is en ik zit... Lees meer

Vorige week dinsdag en woensdag heb ik bestellingen geplaatst bij i-mania. Ik ben via Google op zoek gegaan naar een nieuwe hoes voor mijn iPad air 2. Daarbij kwam ik op de site van i-mania. Ik heb daar 2 hoezen besteld... Lees meer

Chinese kwaliteit, Chinese levertijd. Europese prijs. Klantenservice erg onvriendelijk en onbeschoft. Vooral als je een niet Nederlandse achternaam hebt. Ik heb een incompleet product ontvangen en dit is de mail die ik krijg als ik een recensie schrijf omdat ik... Lees meer