Klacht: handbagage inleveren, wordt in ruim vervoerd…

op 28 september 2016 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

20/9 2016 gevlogen van Malaga naar Eindhoven, vlucht HV 6654, klein koffertje voor handbagage meegenomen, GEEN probleem, kon gewoon mee aan boord,26/09/2016 teruggevlogen vanaf Eindhoven, vlucht HV 6653, groot was mijn verbazing toen een Transavia dame een label om mijn koffertje deed en me vertelde dat het NIET mee mocht in de cabine…, de dame kon me , helaas , niet vertellen WAAROM niet…
LOPEND naar het toestel moest ik inderdaad mijn kleine koffertje afgeven, inleveren bij een jongeman die meer, grotere koffers in ontvangst nam. Toen ik in het toestel kwam, dat inmiddels al half vol was, bleek dat er nog volop ruimte was in de bagagebakken aan boord. Ik snap hier helemaal niets van. WAT IS HET BELEID VAN Transavia omtrent bagage die aan boord mag-
Onfatsoenlijk worden bejegend door een Transaviamedewerkster…..NEEN….zonder tekst en uitleg…..

Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet, ik vlieg 3/4 keer per jaar naar Nederland…misschien toch niet meer met Transavia….Er zijn meer maatschappijen die Malaga/Nederland vliegen….

Dank voor uw moeite, we wachten het af. Gegroet, E.Bosch/Jager

Gewenste Oplossing:

meestal geen problemen, dit was heel, heel vervelend, vooral door de houding van het Transavia grondpersoneel op de luchthaven van Eindhoven

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ellen bosch