Klacht: Handbagage in het ruim

op 14 juli 2016 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het inchecken van de gate kreeg ik een papiertje om mijn koffer met de info dat deze in het ruim geplaatst zou worden. Ik vind dit echt belachelijk ben van de toveren niet geïnformeerd moest hem zo afgeven. Hierin zaten de spullen die ik tijdens de vlucht wilde gebruiken, heb hier nu geen gebruik van kunnen maken.

Gewenste Oplossing:

Als mijn koffer gewoon het vliegtuig mee in had gemogen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danique231195