Klacht: Service

marcel Geurts op 20 oktober 2022 over Guidion in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hedenochtend zou er een monteur komen bij mijn moeder. Echter ik kreeg een SMS met de mededeling dat de monteur was uitgevallen en dat ze opzoek zijn naar vervanging en dat ze z.s.m. contact zouden opnemen. Ik heb voor de afspraak vrij moeten nemen omdat bij mijn moeder dementie is vastgesteld en dit niet alleen kan. Ik heb gebeld naar Guidion en medegedeeld dat ik verwacht dat er binnen een half contact met mijn opgenomen moest worden Dit is niet gebeurd. Ik vind ook niet meer dan fatsoenlijk dat er gebeld wordt in plaats van een SMS waar is het menselijk contact. Niet iedereen kan goed met de digitale wereld omgaan (zoals mijn moeder). Mijn moeder zit nu al bijna twee weken zonder internet en TV. Ik heb begrip voor het feit dat een monteur uitvalt echter niet voor de wijze hoe dit opgepakt wordt.

Gewenste Oplossing:

Dat het euvel bij mijn moeder zo snel mogelijk wordt opgelost. Het liefst vandaag nog. Ik kan geen vrij blijven nemen ook ik moet werken en onze klanten tevreden houden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guidion

Reactie van de melder van de klacht marcel Geurts

5 maanden geleden - Hoera ik ben zojuist gebeld door Guidion nieuwe afspraak op maandag. zit mijn moeder nog 4 dagen zonder TV en Internet. De dame die ik aan de lijn had daar heb ik mijn ongenoegen tegen geuit. De dame had er geen boodschap want zij kunnen hier niets aan doen. Ze was duidelijk niet blij met mijn reactie en deed daarna heel verveeld. Voor service moet je duidelijk niet bij Guidion zijn.

Reactie van de melder van de klacht marcel Geurts

5 maanden geleden - Zojuist vernomen dan Guidion mijn klacht niet in behandeling neemt. Het feit dat Guidion mijn klacht niet in behandeling wil nemen geeft al aan hoe service gericht Guidion is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guidion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marcel Geurts