Klacht: Grof gebekte medewerkers bellen met privé nummer

meldingziggo op 02 december 2021 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben in twee maanden tijd tweemaal gebeld door een onbeschofte medewerker. Vandaag word ik weer met een privé nummer gebeld door ze (tegen mijn wil in). Ik neem op en geef netjes aan dat ik geen interesse in Ziggo heb. De vrouw zegt enkel en alleen: daagg met een smerige ondertoon en hangt zelf direct op. Maand geleden hetzelfde, een jongeman belde en toen ik aangaf dat ik geen interesse heb hing hij op zonder iets te zeggen.

Gewenste Oplossing:

Haal mij uit jullie database en breng je medewerkers wat basis fatsoen bij. Op deze manier krijg je echt veel afgunst.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door meldingziggo