Klacht: goederen uit de koffer gestolen

op 15 oktober 2016 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongelofelijk! Dit was mijn eerste keer vliegen met de vliegtuig, en vervolgens word er ongevraagd in mijn koffer gekeken. Waardoor ik bij aankomst thuis mijn koffer open maak en mijn prive spullen foetsie zijn.(dure geurtjes, make up) Ik vind dit heel onprofessioneel. Naar mijn inschatting is het een vrouw geweest, want ze wist wel precies wat ze mee moest nemen en wat niet. Ik vind dit heel teleurstellend. & daarnaast ook nog een vertraging van 3 kwartier. Dank je wel transavia dit was mijn eerste en laatste keer dat ik met jullie maatschappij reis.

Gewenste Oplossing:

Graag uitzoeken wie degene is, en erop aanspreken. Het ging om vlucht 5622 vanuit Palma Mallorca naar Amsterdam schiphol. Vergoeding voor de vertraging.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door chebabentbladek