Klacht: geweigerd om aan bord te gaan bij het overstappen in Istanboel

op 25 juli 2017 over turkish airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onder weg van Amsterdam naar Jakarta met een overstap in Istanboel ben ik in Istanboel geweigerd om verder te vliegen omdat mij paspoort bij aankomst 6 maanden min 1 dag geldig was. Terwijl ik op Schiphol wel toestemming heb gekregen om aan bord te gaan. Dit heb ik ook aan de gate verteld in Istanboel echter zeiden de medewerkers aan de gate dat zij niks met Nederland te maken hebben. Hierdoor hebben wij onnodig kosten moeten maken. Als ik namelijk in Nederland was geweigerd hadden de extra kosten veel lager geweest en had ik ook eerder in Jakarta kunnen zijn voor de trouwerij van mijn stiefdochter.

Gewenste Oplossing:

vergoeding van de gemaakte kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over turkish airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over turkish airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door johanvds56