Klacht: geld terug bij miskoop

op 03 juli 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een artikel gekocht in de winkel Rijswijk. Bij thuiskomst was het artikel incompleet. Terug naar de winkel, artikel was verder niet meer op voorraad. Ik kreeg het aankoopbedrag terug als een te goed op een giftkaart. Toen het art. besteld op de website via die giftkaart.
Twee weken wachten en het art was nog niet op voorraad. Bestelling gecanceld.
Ik wil een andere ventilator kopen bij een concurrent maar voel mij gegijzeld door die giftkaart want ik krijg mijn geld niet terug, alleen weer een giftkaart. Ik wil verder niets bij Media markt kopen. Nu 7 dagen wachten op een andere giftkaart waar ik alleen maar bij Media Markt moet kopen. Zeer ontevreden over de gang van zake

Gewenste Oplossing:

Dat de winkel positief reageert op de klacht en bij een serieuze klacht naar de wens van de klant luistert en uitvoert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door eenk