Klacht: Geen bezorging

op 13 mei 2016 over Prijskiller in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zondagavond heb ik een fiets besteld bij prijskiller. Die staan geadverteerd met voor 12.00 uur besteld volgende dag in huis. Vandaag zou hij bezorgd worden via Dhl. Nu kregen via een track and tracé een email dat hij afgeleverd zou zijn op nummer 9. En wij wonen zelf op 119b. Dus ik heb contact opgenomen en ik kon kiezen of dat ik een dag wacht of wij hem zelf op gingen halen.wij kozen voor de tweede, maar eenmaal bij nummer 9 , daar waren ze huizen aan het bouwen en er liepen werkenden rond maar die hebben geen pakket gezien. Naar een aantal keer terug gebelt te hebben naar de contactpersoon die mij vervolgens voor 17.00 zou terug bellen. Heb ik geen informatie of fiets gekregen.

Gewenste Oplossing:

Als mijn fiets in ontvangst is

Alle klachten die gemeld zijn door Olafix87