Klacht: geen beglieder aanwizig

op 22 oktober 2015 over turkish airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 17-10-15 heb ik tikckt geboekt voor me moeder met beglieder en rolstoel want zij rizede alleen van Kabul -istanbul -instabul- frankfurt…. Maar in istanbul ze heeft geen beglieder of rolstoel gekergen en omdat Ze kon niet lopen en lezen ze heeft vlucht van istabul naar frankfurt gemist! Dit is mijn klacht en ik wacht wat turliksh arilins te zeggen heeft voor dat ik naar me advocat bel! Dit is haar tikct nummer : 2359667624893

Groetjes

Ehsan

Gewenste Oplossing:

Wij ( mijn gezin) en mijn moeder heeft die avond en nacht grote shok/ stress/ verdriet gehad... Ik eis mijn vlcht geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over turkish airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over turkish airlines nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Flightlaw

1 jaar geleden - Wellicht heeft u recht op een schadevergoeding. Wij kunnen u helpen aan een compensatie. Meld u aan op www.flightlaw.nl

Alle klachten die gemeld zijn door Ehsan Nyazie