Klacht: Fritel komt garantie bestekeus.nl niet na

op 09 november 2017 over Bestekeus.nl in de categorie Internetshops - Huishoudelijke artikelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 02-12-2010 een friteuse gekocht van FRITEL. Ik kreeg van de winkelier 10 jaar garantie, dit staat ook op de factuur vermeld. Nu is er een defect en aangezien bestekeus.nl failliet is dus aangeklopt bij Fritel. Deze geven aan dat de garantieperiode slechts 2 jaar is. Dat bestekeus.nl 10 jaar garantie geeft is volgens Fritel de verantwoordelijkheid van de winkelier. Waar kan ik nu terecht om mijn 10 jaar garantie te claimen!

Gewenste Oplossing:

Wanneer het defecte onderdeel onder garantie, dus gratis, wordt opgestuurd.

Het betreft hier een afdekplaatje met gradenaanduiding, kosten 29,90 excl. verzendkosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bestekeus.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bestekeus.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meulenhof152