Klachten over Fab and Chic

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Fab and Chic zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Fab and Chic in de categorie Internetshops - Kleding

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik heb op 10 mei een pakketje teruggestuurd naar fabluxe. Ik zou het retourbedrag binnen 14 dagen op mijn rekening hebben nu ben ik bijna 20 dagen verder en heb nog steeds niks op mijn rekening. Heb al 2 keer... Lees meer

Een bestelling geplaatst bij Fab and Chic maar nog steeds geen bestelling ontvangen. Ik lees veel klachten op internet over Fab and Chic, daar ben ik van geschrokken. Weet ook niet zeker of Nikita Kerkman haar juiste naam is. Er... Lees meer

Kleding nooit geleverd!

Klacht van op 27 november 2018 over Fab and Chic in de categorie Internetshops - Kleding

Ik heb een bestelling gedaan van €60,-. Ik wou via de website betalen, maar hij gaf een foutmelding. Ik heb hierover een mail gestuurd. Ik heb toen een betaallink ontvangen en heb deze betaald. Vervolgens heb ik geen orderbevestiging gekregen... Lees meer