Klacht: Overeenkomst zonder ondertekening

rolfroderick op 29 november 2013 over Essent in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ineens een overeenkomst met Essent zonder mijn medeweten. Plotseling krijg ik post met “U heeft zich aangemeld” ??

Met het verzoek de meterstanden in te vullen.

Zonder handtekening mijnerzijde.

????? Wat is dit ?

Email is ook onmogelijk te vinden.

Gewenste Oplossing:

Alle veranderingen, indien gemaakt door Essent, terugdraaien. Ik ben bij mijn weten bij Nuon, en wil daar blijven zolang ik dat wil..

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Essent over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Essent in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Essent een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Essent

Heeft op 29 november 2013 om 10:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte rolfroderick,

U heeft 27 november 2013 op deze site aangegeven dat u een klacht heeft die betrekking heeft op uw aanmelding. Wij hebben elkaar telefonisch gesproken maar zijn helaas niet tot een oplossing gekomen. Ik heb uw klacht doorgezet naar een andere afdeling. Zij nemen uw klacht in behandeling en nemen contact met u op. Ik heb uw klacht op deze website gesloten vanwege bovenstaande reden. Dit wil niet zeggen dat uw klacht is afgehandeld en opgelost, maar door mij doorgezet naar de verantwoordelijke afdeling.

Met vriendelijke groet,

Dave
Afdeling Klantenservice Essent

Reactie van de melder van de klacht rolfroderick

10 jaren geleden - Twee personen hebben een bestaande energie-overeenkomst. Dat zijn Nuon en ikzelf. Een derde, (indringer van Essent) meldt mij ongevraagt aan ,en maakt zomaar een nieuwe "overeenkomst met mij en Essent. Ongevraagt en zonder handtekening of toestemming. Essent lijkt dit door hun medewerker onstane probleem niet 1,2,3 te kunnen oplossen ????????? Dus, een derde partij heeft het recht on een overeenkomst van twee anderen kopot te maken ? Met welk rechtsartikel wordt deze manipulatie ondersteunt ? Een overeenkomst is een afspraak van minstens TWEE partijen. Deze dient bekrachtigd te zijn middels een handtekening. (ter voorkoming van onduidelijkheden) Vervolgens moet ik aan het werk om deze ongewenste situtie recht te zetten ? Is dan echt alles omgedraaid in Nederland ? Zou Noun zijn klant niet moeten beschermen en zou Essent niet onmiddelijk zijn roofzuchtige aktiviteit moeten staken ? Ik verwacht een excuus , terugdraai van deze "overeenkomst" en voortzetting van mijn energie levering met Nuon. R Roos

Alle klachten die gemeld zijn door rolfroderick