Klachten over E-care Repair Service

Nieuw! Heeft u een vraag, opmerking, klacht of compliment over onze service en diensten? Op Twitter staan wij u via @ECareWebcare graag en direct te woord!Hieronder... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 47 klachten nodig voor een plaats in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

0%
3 klachten gemeld
3 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost
7.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Ik heb in november 2016 een Oral B 2500 tandenbostel gekocht met 2 jaar garantie. Ook meteen op de site van Oral-B 1-jaar extra verlengd tot 3 jaar. In zomer 2019 doet het apparaat het niet meer. Laadt niet op en... Lees meer

Ongerepareerd retour

Klacht van op 30 september 2016 over E-care Repair Service in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Philips Home Audio Systeem/soundbar HTS9140/12, voor 1200 euro aangeschaft bij Expert, 6 jaar geleden. Systeem start niet meer op en bij E-care ter reparatie aangeboden.Na 3 dagen bericht, dat een onderdeel niet meer verkrijgbaar is en dus ongeprepareerd retour..Eem Philips apparaat... Lees meer

Beste.....vandaag is mijn Krups EA8298 teruggekomen van reparatie.....voor de 3e keer in 2 maanden. Op de reparatiebon staat in hoofdletters BETER REINIGEN.....dus met andere woorden, het is mijn schuld. Ik heb nog nooit in mijn leven een koffieapparaat zo goed... Lees meer

Nogmaals een beschrijving van het gebruik. Mijn man neemt de telefoon op, hij geeft de telefoon aan mij na mijn gesprek te hebben af gesloten geef ik de telefoon weer aan mijn man terug het klepje stond iets scheef. De... Lees meer