Klachten over DPG MEDIA MAGAZINES BV

Hieronder kunt u zien welke klachten er over DPG MEDIA MAGAZINES BV zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van DPG MEDIA MAGAZINES BV in de categorie Tijdschriften

33 klachten gemeld
1.3 /10
20 stemmen
20

DPG MEDIA MAGAZINES BV Complimenten

Libelle komt niet

Klacht van Waterman1@ op 29 november 2023 over DPG MEDIA MAGAZINES BV in de categorie Tijdschriften

Ik heb voor 4 weken 4 euro abonnementje afgesloten . Zou 21 nov starten. Geen libelle gezien . Gebeld en nagestuurd week te laat. 2 de nummer zelfde verhaal weer bellen. Geen libelle gezien. Slecht hoor dit. Ze... Lees meer

opzegging DPG

Klacht van Guus Lindner op 16 november 2023 over DPG MEDIA MAGAZINES BV in de categorie Tijdschriften

Ik heb voor drie maanden geleden mijn lidmaatschap opgezegd, heb 30 euro betaald aan die firma voor opzegging en nog gaat van mijn rekening maandelijks geld naar DPG media heen. Hoe zit dat geef mij daar eens een antwoord op. Lees meer

Na ons telephonish onderhoud maanden geleden,waarin mij beloofd is deze zaak te onderzoeken en nu mijn mail van 20 Oktober 2023,heb nog steeds geen enkele uitleg van rechtzetting mogen ontvangen. Dit verwonderd mij enigzins, dat een firma met naam,zoals DPG MEDIA... Lees meer