Klachten over DPG MEDIA MAGAZINES BV

Hieronder kunt u zien welke klachten er over DPG MEDIA MAGAZINES BV zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van DPG MEDIA MAGAZINES BV in de categorie Tijdschriften

40 klachten gemeld
1.3 /10
25 stemmen
25

Tijdslijn

Onterechte incasso

Klacht van Ralph1988S op 18 mei 2023 over DPG MEDIA MAGAZINES BV in de categorie Tijdschriften

Ik heb een proefabonnement gehad maar daarna geen gebruik gemaakt van een vervolg aanbieding. Daarna is er echter wel (onterecht) geld afgeschreven middels een automatische incasso voor een regulier abonnement. Ik heb hier inmiddels al een mail over gestuurd en... Lees meer

Geen bijlages gekregen

Klacht van Hans Esselink op 10 april 2023 over DPG MEDIA MAGAZINES BV in de categorie Tijdschriften

Ik heb bij mijn Zaterdagkranten de Telegraaf-Volkskrant-De Stentor en Financieel Dagblad niet de bijlages ontvangen. Deze WIL IK ALSNOG MET SPOED ONTVANGEN. Hans Esselink, Cantatestraat 2, 7323 kl Apeldoorn. 0614 502365. Als ex-krantenbezorger weet ik als geen ander dat dit heel... Lees meer