Klacht: Door Hertz niet gemelde schade in rekening gebracht

op 01 februari 2014 over Hertz in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze kwestie sleept nu al ruim een jaar! Ik heb een auto schadevrij ingeleverd op schiphol. Dit was in NOV 2012 tussen 5 en 6 in de morgen, toen er nog geen Hertz persoon aanwezig was. Hertz heeft mij schade in rekening gebracht die ze nooit hebben gemeld, terwijl dit wel wettelijk verplicht is. Heb geen foto’s gezien; geen document, niets.

Heb getracht dit op te lossen door verschillende malen Hertz te contacteren en mij de documenten te geven waarop de schade is vermeld. Steeds niets ontvangen en nu beginnen ze incasso’s te sturen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat de incasso's per direct worden stopgezet en dat Hertz heel snel de papieren en foto's naar mij stuurt waarop de schade is weergegeven, ze zijn wettelijk verplicht de consument eerst te informeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hertz over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hertz

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hertz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lukei