Klacht: Clutch moet in trolley gepropt worden om deze er vervolgens in het vliegtuig weer uit te halen

op 22 juli 2016 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het ingaan van het vliegtuig moest ik tot mijn grote frustratie mijn zeer kleine tas (clutch) in mijn trolley proppen. Ik hield heel de rij op! Daarna moest die tas er in het vliegtuig weer uit; hield weer heel de rij op. Als ik dit soort taferelen wil, boek ik wel Ryanair! Ik had een hele kleine trolley en heel klein tasje. Vreselijk. Cursus efficiëntie kan geen kwaad! Nu op naar Ibiza!

Gewenste Oplossing:

Als gewaardeerd wordt dat ik al rekening houd met maat trolley en tas!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisette Coolen