Klachten over City-Bikes.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over City-Bikes.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van City-Bikes.nl in de categorie Internetshops - Fietsen

13 klachten gemeld
1.9 /10
9 stemmen
9

Tijdslijn

Na annulering van mijn fiets (deze annulering heeft door mij plaatsgevonden vóórdat de fiets bij mij is geleverd), zou mijn bestelling terugbetaald worden. Ik heb hier al verschillende keren over gebeld, en telkens krijg ik als goedmakertje te horen: het... Lees meer

Ik heb een fiets besteld, zogenaamd rijklaar maar het was een Chinees bouwpakket. Volgens de website in 15 minuten in elkaar. Een gepensioneerde fietsenmaker deed er 2 uur over. In mijn eerste mail binnen een week gaf ik aan de... Lees meer

Beste heermevrouw,Ordernr:XXXXXXXHelaas moet ik concluderen dat jullie (City Bikes) jullie klanten absoluut niet serieus nemen. In ieder geval mij niet en uiteindelijk ook mijn dochter van 10. En na wat onderzoek op het internet kom ik erachter dat ik helaas... Lees meer