Klacht: Cd van zeer slechte kwaliteit

op 05 juni 2021 over Verleij Trading Europe in de categorie Handelsondernemeing

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een CD besteld en deze heeft een zeer slechte geluidskwaliteit. Zo slecht heb ik het nog nooit gehoord. Men weigert de CD terug te nemen omdat zij de kwaliteit wel goed vinden. Research op internet geeft aan dat ik niet de enige ben die klachten heeft over deze CD. CD van the Counting Crows met als titel: Unplugged and rare.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Verleij Trading Europe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Verleij Trading Europe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marten1473