Klacht: boze brutale pakketbezorger

op 11 juni 2018 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik was speciaal thuisgebleven voor een pakket .
ik zat op de bank hoorde mijn brievenbus open gaan maar verder niks .
dacht loop toch even naar de deur zie ik een briegje van dpd en dat de pakketbezorger naar zijn bus aan het lopen is , ik roep ik ben gewoon thuis meneer … waarom deze man heel boos roept heb hem al afgemeld. ik zeg maar ik ben thuis dus mag ik me pakket .nee roept de man terwijl deze doorloopt. ik word witheet van woede en begin te schelden op de bezorger waarop hij heel snel instapt en wegrijd .

Gewenste Oplossing:

heb al eerdere rare fratsen met dpd gehad dus denk dat dat er niet meer in zit

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Bericht van DPD

2 jaren geleden - Hallo Niels, Bedankt voor je bericht. Niet zo mooi te moeten horen dat de chauffeur doorgereden is. Ik zou graag deze chauffeur hier op willen aan laten spreken, maar kan helaas geen levering terugvinden op jou adres in de afgelopen tijd (tussen 28-5-18 en 13-6-18 heb ik gezocht) Kun je me het 14 cijferig DPD pakketnummer doorsturen? Alvast bedankt. Vriendelijke groeten, Maria

Alle klachten die gemeld zijn door niels.1990