Klacht: Boeking annuleren airmiles kwijt

op 03 augustus 2016 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin September zou ik met mijn Partner op reis gaan naar Ibiza. Ik heb 2 tickets bij Transavia gekocht met 112.500 Airmiles. Nu heeft onze zoon een ongeval gehad en kunnen wij niet op reis. Hedenochtend Transavia gebeld en die laten mij weten dat wij gewoon deze airmiles kwijt zijn. Dit zijn de regels wordt mij verteld. Ik heb er lang over gedaan om zoveel airmiles te sparen en die worden door Transavia gewoon gestolen. Mijn standpunt is duidelijk , als dit niet wordt opgelost is Transavia voor ons geen optie meer in de Toekomst.

Gewenste Oplossing:

Simpel weg mijn airmiles terug storten dit kost Transavia niets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sme50@outlook.com