Klacht: Bikini na 1x dragen kapot

janinekooi op 09 december 2019 over NewYorker in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

September een bikini gekocht na 45 min dragen was deze kapot. Toen naar het filiaal gebeld die konden niets doen tenzij ik langskwam. Ik woon in Groningen filiaal is in Lelystad. Ze hebben mij aangeraden als het filiaal in december in Groningen open ging om hierheen te gaan. Daar vorige week geweest en die zeggen dat er nu teveel tijd overheen is gegaan. Slechte service!

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NewYorker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NewYorker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door janinekooi