Klacht: Bhbeugels komen uit de bh tijdens het wassen

op 16 juni 2018 over NewYorker in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb meerdere bhs gekocht bij de newyorker en nu is voor de 2de keer een beugel uit de bh gekomen tijdens het wassen. Ze zitten al apart in een bh waszakje en hij is hierdoorheen in de wastrommel en vervolgens onder de trommel terecht gekomen. Iemand laten langs komen om deze te laten verwijderen. Nu is dit net weer gebeurd. Kost me enorm veel geld en dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Slechte kwaliteit en durf ze dus niet meer te wassen!

Gewenste Oplossing:

Tegoedbon om iets anders uit te zoeken. Bhs hoef ik hier niet meer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NewYorker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NewYorker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ashley1990