Klacht: Bestelling niet afgeleverd

op 18 juni 2017 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nike schoenen besteld en ze zouden zaterdag aankomen , was de hele dag thuis en krijg alleen een mailtje dat het niet gelukt is om te bezorgen. Er staat geen nieuwe datum van bezorging en geen briefje in de brievenbus dat het bij de buren is bezorgd… Natuurlyk wil ik graag mijn nieuwe schoenen snel hebben maar nergens een bericht helaas…

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als het bij de buren was afgeleverd en dat ik dan een briefje in de brievenbus heb bij welke buur het is afgeleverd

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DPD een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DPD

Heeft op 20 juni 2017 om 10:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door nikelady