Klacht: Bestelling geannuleerd, maar geld niet terug ontvangen

op 13 maart 2020 over Vinted.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een bestelling geplaatst bij Vinted.nl en deze betaald. Een dag later heb ik de bestelling geannuleerd, maar bijna twee weken later heb ik mijn geld nog steeds niet terug, terwijl Vinted zelf in haar voorwaarden aangeeft dat je in zo’n geval binnen 5 dagen je geld terug ontvangt. Ik heb Vinted al meerdere keren gecontacteerd, maar Vinted geeft steeds maar aan dat ze het aan het uitzoeken zijn. Maar ik hoor steeds niets van ze en ontvang het geld ook maar niet terug.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vinted.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vinted.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door maaivdb