Klacht: Bestelde laptop 2x niet geleverd

op 14 december 2017 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op “black friday” 2 x laptop besteld HP Pavilion. Beiden zijn afgeschreven van mijn rekening maar laptops niet geleverd. Ik mag nu weer opnieuw een bestelling doen waarbij ik de laptop kan bestellen voor een prijs die euro 400 duurder is. Dit is wat mij betreft geen optie. Bol.com schiet hierin ernstig tekort in zijn service. De kalnten service van bol.com stuurt met met een kluitje in het riet.

Hoe ben ik tevreden: ik wil alsnog beide laptops die ik heb besteld en afgerekend voor de prijs waarmee bol.com adverteert. Ik laat het me niet met een kluitje in het riet sturen en ik laat het hier niet bij zitten.

zie hieronder eerder contact.

Met vriendelijke groet,

dr. M-P van de Kerkhove

E-mailadres: mpvandekerkhove@hotmail.com
Klantnummer: 8124755988
Naam: M-P
Onderwerp: Gereserveerd artikel nog niet ontvangen
Vraag klant: Ik heb 2 x de laptop besteld HP Pavilion, beiden via een
ander bank nummer. Ik zie er maar 1 in bestellijst staan terwijl ik er 2
heb afgerekend. Hoe kan dat?
Originele openingszin: Ik heb 2x de laptop HPPavilion besteld en
afgerekend via 2 verschillende bank rekeningen. Ik zie er maar 1 in mijn
bestel status staan, hoe kan dat?

Opmerking van Billie de virtuele assistent: Klant heeft het artikel ‘HP
Pavilion Power 15-cb083nd – Laptop – 15.6 Inch’ gereserveerd, maar er is
geen releasedatum van bekend.
Artikel: HP Pavilion Power 15-cb083nd – Laptop – 15.6 Inch

Gewenste Oplossing:

Hoe ben ik tevreden: ik wil alsnog beide laptops die ik heb besteld en afgerekend voor de prijs waarmee bol.com adverteert. Ik laat het me niet met een kluitje in het riet sturen en ik laat het hier niet bij zitten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bol.com over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Bol.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bol.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bol.com

Heeft op 15 januari 2018 om 16:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Hopelijk bent u al in bezit van een laptop naar wens. Zojuist heb ik u een e-mail gestuurd. Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik die natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,
Mina van bol.com

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Alle klachten die gemeld zijn door mpvandekerkhove@hotmail.com