Klacht: Ben ik ook opgelicht door ze?

op 13 juli 2012 over fabrieksprijs.com in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb iets op 12-7-12012 bij hun besteld, en vandaag 13-7-2012 (waneer ik mijn bestelling op de site wou bekijken), stond er nog steeds “wacht op betaling”. Toen kreeg ik argwaan, en ben op internet gaan zoeken… en ja, hoor: niet betrouwbaar. Ik probeerde dit bedrijf ook te bellen tussen 18.00 en 21.00, en het nummer bestaat niet. Heb ze een vriendelijke email gestuurd om te vragen hoe lang de bestelling precies zou duren (en waneer ik het in huis heb), maar ook geen reactie. Ik ben van plan om aangifte te doen tegen dit bedrijf wegens oplichting. En eis mijn geld terug. Ik heb voor een kabel 16 euro 33 betaald en dat is een hoop geld. En ik vind het een slechte zaak als een bedrijf niet de emails beantwoord en dat de telefoon niet beschikbaar is.

Gewenste Oplossing:

bestelling of zo snel mogenlijk me geld terug

Alle klachten die gemeld zijn door dani 4