Klachten over fabrieksprijs.com

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fabrieksprijs.com en kunt u zien welke klachten fabrieksprijs.com reeds opgelost heeft.... Lees meer >

Statistieken van fabrieksprijs.com in de categorie Internetshops - Elektronica

0 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Afslankpillen

Klacht van op 26 oktober 2017 over fabrieksprijs.com in de categorie Internetshops - Elektronica

Kon gratis afslankpillen krijgen,tijdens invoeren van mijn gegevens(niet volledig)was het opeens niet gratis meer. Ben gestopt met invullen,en heb ook nooit bestelling gedaan en dus ook niks ontvangen. Vervolgens factuur ontvangen,die ik genegeerd heb. Inmiddels heb ik dagvaarding via WebCasso in huis,voor... Lees meer

opgelicht!

Klacht van op 13 maart 2014 over fabrieksprijs.com in de categorie Internetshops - Elektronica

op 16/3/13 bestelde ik een LCD schildpad/nachtlamp voor 27,50€ bij fabrieksprijs.com, na een maand had ik nog niks ontvangen. Ik probeerde te mailen, mailadres was niet correct, ook het telefoonnummer was niet toegankelijk, ik stuurde op 16/04/13 een brief, die... Lees meer

Wel betaald, niets ontvangen

Klacht van op 18 augustus 2013 over fabrieksprijs.com in de categorie Internetshops - Elektronica

Op 29 mei 2013 heb ik een bestelling geplaatst bij fabrieksprijs.com. Deze ook direct betaald middels iDeal. Tot op heden (18/8/2013) staat mijn status nog steeds op wachten op betaling. Geen contact met ze op te nemen. Ik heb gebeld, maar het... Lees meer