Klacht: Baggage kwijt

op 06 oktober 2016 over turkish airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn baggage kwijt sinds 21 juli 2016.Ik moest formulier invullen en alle facturen te sturen die heb ik gedaan.Nu omdat alle facturen zijn in nederland taal ze stuur bercht terug dat ik moet alle facturen in english te sturen.Hoe kan ik iets van 19 facturwn translate?? Ik word nu gek van hun.

Gewenste Oplossing:

Nog niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over turkish airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over turkish airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Becadasy