Klacht: Bagage kwijt

op 30 mei 2016 over turkish airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 30 mei 11:10 was mijn vlucht van amsterdam schiphol naar istanbul ataturk. Toen ik daar aan kwam was mijn bagage niet aangekomen . Ik wil een vergoeding dit is mijn al zo vaak overkomen ben er een beetje klaar mee elke keer bij turkich airelines. En als ik een klacht indien hoor ik niks meer word ook niet serieusbin behandeling genomen.

Gewenste Oplossing:

Op dit moment niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over turkish airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over turkish airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Salim Tasay