Klacht: Auto word niet terug gebracht naar nederland

op 25 augustus 2017 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We waren in spanje en wouden de terugweg nemen naar nederland. Onderweg hadden we autopech en hadden we ANWB gebeld. Ze stuurde ons een sleepwagen die ons naar een reparatie garage bracht. Ze zouden het maken, maar de reparatie rekening was te duur (€1000) voor alleen het uitlaat van de auto. Het was te duur voor mij en kon dat niet betalen. Na 6 uur lang wachten stuurden ze ons een auto om terug te gaan. En mijn auto licht nog in Lyon Frankrijk. Ze sturen mijn auto niet terug naar Nederland, omdat ik de betaling niet geaccepteerd heb. Ik kan mijn eigen auto repareren met laswerk. Ik heb mijn auto nodig om naar werk te gaan. Zonder auto kan ik niet naar werk.

Gewenste Oplossing:

Als mijn auto terug gebracht word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mstohamdo