Klacht: auto gekocht kapotte schakelbak

op 06 juli 2016 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij hebben bij garage hellevoet in spijkenisse een auto gekocht die tijdens een proefrit in orde leek maar op de snelweg vielen mijn versnellingen weg nu ben ik bang dat het bedrijf mij voor de kosten laat opdraaien. het bouwjaar is van 20004 .en er zat geen garantie op.
misschien kunt u ons adviseren wat wij daar aan kunnen doen.

Gewenste Oplossing:

auto in orde maken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door omaislief