Klacht: annulering boeking

bouwstakker op 09 september 2021 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

goede morgen.ik heb 4 september een boeking gedaan via jullie voor twee kamers en 4 personen voor hostel the fly pig beach in noordwijk.ik heb ook al betaald maar nooit een bevestigings of iets dergelijks ontvangen het gaat over de datum cq nacht van 18 op 19 september.nu heb ik gezien op de site van die hostel en ook contact gehad,dat personen onder 18 jaar en boven de 40 jaar daar niet mogen verblijven.wij zijn alle vier gepensioneerd dus dat gaat hem niet worden.daarom wil ik dit zo spoedig mogelijk annulern en mijn geld terug om zo nog iets anders te vinden voor die data. bijvoor baat dank jj rijn.

Gewenste Oplossing:

als het spoedig in orde komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Reactie van de melder van de klacht bouwstakker

1 jaar geleden - Vriendelijk bedankt Jan Rijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bouwstakker