Klacht: Alles over ns

op 22 juli 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meestal gaat mijn trein 2x in het uur. Wat ik al niet veel vind maar het is zo. Kom ik savonds van werk om 20.30 gaat de trein opeens maar 1x in het uur.. heel raar word ik de trein gewoon uit gestuurd sorry mevrouw wacht maar op het perron de teein gaat na 20.00 maar om het uur. Ow??
En dat in een stad als Maastricht. In een verlaten dorp zou ik het nog snappen.
Wat ik ook nog steeds heel erg vind is dat je voor een trein ritje van 3 euro MINIMAAL 20 euro op je ov kaart moet hebben staan waarom??? Dan wil ik de volgende dag weer met de trein gaan en terwijl er dan nog meer dan genoeg op staat namelijk 17 euro wil ik inchecken staat er SALDO TE LAAG pardon?
En ook stinken savonds de prullebakjes in de trein heel erg.

Gewenste Oplossing:

Als het wordt opgelost...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

NS

Heeft op 26 juli 2016 om 10:42 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Kootje Van straatten