Klacht: Retour

Kenaryu op 18 januari 2022 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik ben vandaag (18-01-2022) bij de Albert Heijn triade in Assen geweest om mijn Google nest hub retour te doen omdat deze het niet meer doet. Ten eerste werd ik bijna direct al afgeschilderd als een oneerlijk persoon omdat ik helaas geen kassa bon meer had. Wel heb ik gewoon een bankafschrift met datum en tijd van aankoop. Er werd gezegd; ja je had van alles kunnen kopen voor dat bedrag. Ten tweede wilde ze mijn retour niet afhandelen en gaven ze aan dat ik dit zelf met de leverancier moet regelen. Tot slot heb ik verteld dat zij wettelijk verplicht zijn om het zelf met de leverancier af te handelen en werd er gezegd; ik ben geen rechter dan moet je dat maar met de rechter afhandelen.

Ik snap dat het vervelend is dat ik geen bon heb maar ik heb gewoon een bank afschrift waarin de tijd en datum en bedrag staat van aankoop.

Graag een correcte afhandeling van dit defect product. Het is niet zo dat ik mijn geld terug wil ik zou graag gewoon hetzelfde product (terug) willen. Dit omdat ik inmiddels ook mijn huis heb ingericht naar deze Google nest hub. Daarmee bedoel ik dat ik smart devices in huis heb die ik met de Google nest hub bestuur.

Mvg,

Gabriel

Gewenste Oplossing:

Mijn nest hub gerepareerd of eventueel een vervanging hiervan zodat ik mijn smart devices alsnog via google kan besturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kenaryu