Klacht: al het geld op mijn OV is in 1 klap weg

op 28 april 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was op Amsterdam Centraal en wilde met de trein richting Almere Centrum. Op mijn OV had ik nog 4,72 euro staan. Ik wilde gaan inchecken en er stond ineens dat mijn saldo te laag was. Ik ben toen naar een oplaadpunt gegaan op mijn saldo op te waarderen en heb dat gedaan met 5 euro waarmee ik op het bedrag van 9,72 uitkwam. Ik ben toen weer gaan inchecken maar er stond ineens dat ik was ”uitgecheckt”. Ik probeerde het inchecken nogmaals maar toen stond er opeens ”Saldo te laag”. Ik ben gaan kijken bij het oplaadpunt hoeveel saldo er op mijn OV stond, en tot mijn verbazing stond er een Saldo van -28 euro. Al het geld wat er op mijn OV stond is plotseling gewoon weg.

Gewenste Oplossing:

Als ik teminstel het bedrag van 5 euro terugkrijg. Ik heb de transactie bon nog in bezit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 24 mei 2016 om 11:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Sarkam,

Hartelijk dank voor uw bericht welke wij op 28 april 2016 via Klacht.nl hebben ontvangen. Allereerst mijn excuses voor de late beantwoording.

Uit onze administratie blijkt uw verzoek om terugbetaling van het te veel afgeschreven saldo op 28 april 2016 is afgehandeld door een medewerker van de NS Klantenservice. Ik ga ervan uit dat uw klacht naar tevredenheid is opgelost.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door dimas