Klacht: Afleveren van bestelling

op 26 september 2017 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mensen
vandaag zou mijn bestelling geleverd worden tussen 11en 13.30,

ten eerst heb ik binnen deze tijd niemand gezien, en nu is het bijna 15.30 en ik heb nog niemand gezien ..maar ik ging toevallig de vuil weg brengen ,en zag iets op de grond in een brievenbus die bij mij aan straat staat voor mijn huis ,en oh ja dat zit het pakket in ,voor iedereen toegankelijk ,dus iedereen had het kunnen mee nemen ,zonder dat ik wist dat het bezorgt was .Een pakket van 188 euro, nou ik vind dat echt niet kunnen , en ben echt boos. Zou dan toch weer mijn laatste keer geweest zijn ,om op deze manier te gaan shoppen.

Nicole Schmalenbach

Gewenste Oplossing:

tevreden zou ik geweest zijn ,als de bestelling persoonlijk had mogen ontvangen ,ook in de afgesproken tijd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bol.com over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Bol.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bol.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bol.com

Heeft op 26 september 2017 om 14:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Nicole,

Op 20-09-2017 heb ik u een mail gestuurd met een oplossing voor deze situatie. Hopelijk heb ik u voldoende kunnen helpen.

Fijne dag en groet,
Milly van bol.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Alle klachten die gemeld zijn door n.schmalenbach