Klacht: advertentie verwijderd bieder gemaild over klacht?

op 14 juli 2012 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de eerste en laatste keer gebruik gemaakt van marktplaats. Op marktplaats een Iphone gekocht waar een simlock op bleek te zitten. Daar ik van Belgie ben moest ik hem terug verkopen in Nl. Ik heb een advertentie gezet en was met iemand in onderhandeling tot ik ineens voor oplichter uitgemaakt werd. Marktplaats had mijn advertentie verwijderd en een mail gestuurd dat er klachten zouden zijn gekomen? Heel apart daar ik voor het eerst iets probeer te verkopen.

Gewenste Oplossing:

Niet zomaar op de gok buitenlandse klanten blokkeren en eerst info inwinnen voor er valse beschuldigingen gemaakt worden!

Alle klachten die gemeld zijn door sandertjuh87