Klacht: Adres niet correct

op 17 juli 2017 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dpd, ik had een week geleden een broek besteld en er staat al sinds 13 juli dat het verzend adres niet correct is maar er gebeurt voor de rest helemaal niks! Ik vind dit zeer storend aangezien ik al een week wacht op Mn bestelling en ik geen bericht van jullie krijg. Nike had het allang verzonden en nu weet ik niet wat jullie er mee aan het doen zijn maar dit is echt hele slechte service.

Mijn pakketnummer is:0530 8041 1143 85 V

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen dat dit zo snel mogelijk opgelost word want dit is echt zeer maar dan ook zeer slechte service.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Nathaniel