Klacht: ongeval

Wilma de Swart op 02 mei 2023 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 17 april ben ik vreselijk gevallen in de action agathaplein Hengelo (OV), er lagen losse voorwerpen op de grond. Bij de kassa dit gemeld aan het personeel het antwoord was vervelend. Na een week heel veel pijn toch naar de huisarts op haar verzoek fotos laten maken en helaas heb ik een breuk in mijn schouder opgelopen. Het had nog erger kunnen zijn omdat ik 2 knieprotheses heb.
Ik kan nu pas weer typen vandaar nu dit bericht. Ik vraag mij af wat de Action met dergelijke voorvallen doet zeker na de reactie van het personeel. ik zal nog lang rust moeten houden en fysio.
Ik hoop iets van het bedrijf te horen.

W. de Swart

Gewenste Oplossing:

Geen idee maar enige reaktie zou zeer welkom zijn. Ik bezoek de Action geregeld en nooit geen klachten gehad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Action over deze klacht.

Bericht van Action

5 maanden geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.com/nl-nl/klantenservice/contact/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Alle klachten die gemeld zijn door Wilma de Swart