Klacht: Geen fatsoen

Holland11 op 10 mei 2023 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was met mijn vriend en 5 maanden oud zoontje bij de action, 1 uur voor sluitingstijd.
Wij kwamen voor 1 ding, dit konden wij niet vinden dus gingen wij het vragen aan een medewerkster, zij vertelde ons beter te moeten zoeken.
Een andere medewerker opgezocht, zij vertelde ons dat ze gingen sluiten dus ons niet te woord kon staan en wij direct naar de kassa moesten (30 min. Voor sluitingstijd) er was geen discussie mogelijk want de medewerker gaf geen antwoord meer en liep weg.
Wanneer wij bij de kassa stonden hadden wij een product zonder prijskaartje, ze namen niet de moeite om dit nog op te zoeken en moesten het artikel in de winkel laten en morgen maar terug komen.
Per abuis zijn wij vergeten een artikel te scannen waardoor het alarm afging, de dame van de zelfscan kassa zei dat we het product maar mochten meenemen omdat ze graag naar huis wilde.
Wij met het karretje naar de auto om de spullen in te laden, de deur werd meteen dicht gedaan en hierdoor konden wij nergens het karretje meer inleveren met de daarbij ingelegde €2,- die wij dus niet weer uit het karretje konden halen. Er kwam een medewerker naar buiten om naar huis te gaan, wij gevraagd of wij het karretje even snel binnen mochten zetten, dit mocht niet want ze was niet meer onder werktijd en kon ons niet helpen en liep vervolgens geïrriteerd verder.

Echt een schande, er straalt geen enkele vriendelijkheid van de medewerkers af en ook andere bezoeken worden wij niet correct geholpen.

Gewenste Oplossing:

Klacht serieus oppakken en meer klantvriendelijkheid zou prettig zijn.

Momenteel erg onbeschofte medewerkers waardoor wij momenteel naar een andere action gaan hierom.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Action over deze klacht.

Bericht van Action

4 maanden geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: www.action.com. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Alle klachten die gemeld zijn door Holland11